Жителі Філіппін отримуватимуть ETH за прибирання пляжів

Новий децентралізований додаток, заснований на мережі Ethereum, почне нагороджувати жителів Маніли (Філіппіни) криптовалютою за очистку забруднених пляжів в столиці країни.

Як працюватиме майнінг по-філіппінськи?

В описі програми йдеться про те, що забруднення пластиком знищує 1 млн морських птахів і 100 тис морських ссавців щорічно. Пластик стає причиною шкоди морській екосистемі і потребує $ 8 мільярдів щороку. В рамках програми «Дари океану» ConsenSys Impact (дочірня організація ConsenSys) просить людей з усього світу зробити прямий вкладу в очистку від пластику.

Джозеф Любін, співзасновник Ethereum і генеральний директор ConsenSys сказав:

У Манілі учасники будуть отримувати оплату ETH за те, що витратили кілька годин на очищення одного з найбільш забруднених пляжів в світі. Bounties Network і ConsenSys Impact представили нову модель, в якій люди фінансують такі ініціативи без посередників.

Філіппіни вважаються ідеальним регіоном для запуску некомерційних блокчейн-ініціатив: країна адаптувала криптовалюти, визнавши їх легітимною формою платежу, а центральний банк офіційно зарахував біткоїн до інструментів для грошових переказів.

Джерело: CCN

mail

Author: Katya Buyalska